Široký sortiment zdravé výživy

Cukr kokosový BIO - volně

Kód: 999003_BAL
Neohodnoceno
Značka: PROVITA
4 062,50 Kč 3 627,23 Kč bez DPH

Zvolte variantu

bio gmo free pomocnik 
Více informací v Popisu.  

Detailní informace

Varianta: balení (25 kg)
Skladem (1 balení) | 999003_BAL
4 062,50 Kč
3 627,23 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Složení: cukr z kokosových květů BIO.

Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1590 kJ / 380 kcal;
tuky: 3 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,5 g;
sacharidy: 91 g;
cukry: 92 g;
bílkoviny: 2 g;
sůl: 0,6 g.

Zemědělská produkce:
Indonésie.

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.

Použití:
Cukr kokosový je vyráběn z nektaru kokosových palem. Při sklizni se nejprve květy shodí na zem, naříznou a poměrně velké množství tekutého nektaru se začíná stáčet do nádob. Následně je tekutina pomalu zahřívána do zkaramelizování a prudce zchlazena, čímž vznikají krystalky cukru.
Jemná chuť cukru je podobná spíše karamelu, nenechme se zmást charakteristickou vůní a chutí kokosových ořechů. Sladivost je srovnatelná s klasickým bílým řepným cukrem.
Toto přírodní sladidlo má široké využití ve studené i teplé kuchyni. Hodí se do nápojů, smoothies nebo jen tak do čaje. Používá se rovněž při přípravě granol, palačinek, nepečených dezertů či ranních kaší.

Věděli jste, že…
… zatímco kokosový cukr je vyráběn z květového nektaru kokosových palem, zdrojem cukru palmového je míza různých druhů palem? Jedná se tedy o dva rozdílné cukry.


Zebra BIO EU BIO CZ-BIO-002




Snažíme se našim zákazníkům nabídnout široký sortiment zboží, které bude kvalitní, chutné a za příznivé ceny. To může ovšem někdy znamenat rozdílnost v grafickém náhledu, nutričních hodnotách, alergenech, zemi původu, popřípadě procentuálním vyjádření jednotlivých zastoupených surovin ve výrobku. Přestože klademe velký důraz na neustále aktualizování informací, k těmto odlišnostem někdy dojít může. Prosíme tedy, abyste vždy věnovali svou pozornost etiketě na výrobku a nespoléhali se pouze na informace v Popisu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola