Široký sortiment zdravé výživy

Dort čokoládový bezl.+náplň 430g SEMIX - dočasně nedostupné!

Kód: 002957_KS
Neohodnoceno
Značka: SEMIX PLUSO
od 74,70 Kč od 66,70 Kč bez DPH

Zvolte variantu

bez lepku  
něco na zub 

Detailní informace

Varianta: ks
Momentálně nedostupné | 002957_KS EAN: 8594019385453
74,70 Kč
66,70 Kč bez DPH
Varianta: balení (6 ks)
Momentálně nedostupné | 002957_BAL EAN: 8594019385453
448,20 Kč
400,18 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Složení: cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11% (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená syrovátka*, emulgátor - sojový lecitin*), zahušťovadlo (modifikovaný bramborový škrob, E415, E401), syrovátka*, emulgátor (glukozový sirup, sójová mouka*, E472b, E477, E450), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřící látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma.
* alergeny
Výrobek může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů a sezamu.

Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1680 kJ / 402 kcal;
tuky: 5,4 g;
nasycené mastné kyseliny: 5,2 g;
sacharidy: 83 g;
cukry: 51 g;
bílkoviny: 3 g,
sůl: 0,7 g.

Země původu: Česká republika

Skladování: Skladujte v suchu.

Použití:
K přípravě korpusu potřebujete: 4 vejce (velikost M), 30 ml vody (5 polévkových lžic) a 40 ml oleje (6 polévkových lžic).

K přípravě náplně potřebujete:
3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychlazené smetany na šlehání.

Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme.
Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut).
Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžičky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky.

Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme.




Snažíme se našim zákazníkům nabídnout široký sortiment zboží, které bude kvalitní, chutné a za příznivé ceny. To může ovšem někdy znamenat rozdílnost v grafickém náhledu, nutričních hodnotách, alergenech, zemi původu, popřípadě procentuálním vyjádření jednotlivých zastoupených surovin ve výrobku. Přestože klademe velký důraz na neustále aktualizování informací, k těmto odlišnostem někdy dojít může. Prosíme tedy, abyste vždy věnovali svou pozornost etiketě na výrobku a nespoléhali se pouze na informace v Popisu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sypké směsi, mouky
EAN: 8594019385453

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola