Mouka Promix CH chleb. bezl. 1kg NOVALIM
Kód: 132040_KS
Varianta: ks
Skladem
(>5 ks)
| 132040_KS
EAN: 8586003981000
114,20 Kč
101,96 Kč
bez DPH
Varianta: balení (7 ks)
Skladem
(1 balení)
| 132040_BAL
EAN: 8586003981000
799,40 Kč
713,75 Kč
bez DPH
Detailní popis produktu
Složení: bramborový škrob, kukuřičný škrob, bramborová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka*, sušená syrovátka*, zahušťovadlo: guarová mouka a E 466, cukr, sůl, emulgátor E 471, kmín.* alergeny
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1579 kJ / 372 kcal;
tuky: 1,5 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,08 g;
sacharidy: 87,3 g;
cukry: 3 g;
vláknina: 1,9 g;
bílkoviny: 1,4 g;
sůl: 1,55 g.
Země původu: Slovensko.
Skladování: Skladujte v suchu do 25°C.
Použití: 15 g čerstvého droždí rozpustíme v 3,5 dl teplé vody, přidáme lžičku octa nebo citronové šťávy. Dobře promícháme a přidáme 400 g mouky PROMIX-CH. Krátce zamícháme a nakonec přidáme 1 lžíci oleje nebo 30 g tuku. Elektrickým šlehačem nebo vařečkou mícháme asi 10 minut až se vytvoří hladké těsto Vložíme do formy a necháme kynout 30-40 minut na teplém místě až se zdvojnásobí objem. Pečeme v předehřáté troubě 40 minut při 220°C.
Automatická pekárna: Do pečící nádoby dáme 4 dl teplé vody, do které přidáme ocet a olej. Bez míchání opatrně vsypeme 400 g mouky PROMIX-CH a nakonec 7g sušeného droždí. Nastavíme 2-hodinový bezlepkový program (tmavá kůrka - Dark Crust).
Snažíme se našim zákazníkům nabídnout široký sortiment zboží, které bude kvalitní, chutné a za příznivé ceny. To může ovšem někdy znamenat rozdílnost v grafickém náhledu, nutričních hodnotách, alergenech, zemi původu, popřípadě procentuálním vyjádření jednotlivých zastoupených surovin ve výrobku. Přestože klademe velký důraz na neustále aktualizování informací, k těmto odlišnostem někdy dojít může. Prosíme tedy, abyste vždy věnovali svou pozornost etiketě na výrobku a nespoléhali se pouze na informace v Popisu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sypké směsi, mouky |
---|---|
EAN: | 8586003981000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář