Rozinky sultánky 100% natural BIO - volně
Kód: 999018_BAL
Varianta: balení (12.5 kg)
Skladem
(>5 balení)
| 999018_BAL
2 273,75 Kč
2 030,13 Kč
bez DPH
Detailní popis produktu
Složení: rozinky natural BIO, slunečnicový olej BIO 0,5%.Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1278 kJ / 301 kcal;
tuky: 0,5 g;
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g;
sacharidy: 70 g;
z toho cukry: 68 g;
bílkoviny: 2,7;
sůl: 0,06 g.
Zemědělská produkce: Turecko / Austrálie.
Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.
Použití:
Jedná se o nejznámější a nejoblíbenější druh rozinek především díky své sladké chuti. Rozinky nebo také hrozinky (dle českého pravopisu jsou obě varianty správné) jsou sušené plody vinné révy a lze je konzumovat samotné, se sýrem, v müsli, ovocných ale i zeleninových salátech nebo ve směsi s ořechy, když vás honí mlsná. Jsou velmi hojně využívány při pečení štrůdlů, vánoček, žemlovek, plněných buchet, cukroví nebo také tvarohových bábovek. Sultánky mohou být netradičním zpestřením kuskusu nebo rýže. V indické kuchyni jsou součástí tradičních hustých omáček – chutney.
TIP:
Rozinky je vhodné skladovat ve vzduchotěsné nádobě, čímž prodloužíme jejich šťavnatost. Při delším skladování se mohou na povrchu objevit krystalizující cukry. Krystalky nejsou kvalitativní chybou, jedná se o přirozený proces. Krystalky je možné rozpustit ponořením rozinek do horké tekutiny – vody nebo např. mléka.
Namáčení rozinek lze také použít před vařením. Vyzkoušejte je na pár hodin ponořit do pomerančové šťávy a získají vynikající chuť.


Snažíme se našim zákazníkům nabídnout široký sortiment zboží, které bude kvalitní, chutné a za příznivé ceny. To může ovšem někdy znamenat rozdílnost v grafickém náhledu, nutričních hodnotách, alergenech, zemi původu, popřípadě procentuálním vyjádření jednotlivých zastoupených surovin ve výrobku. Přestože klademe velký důraz na neustále aktualizování informací, k těmto odlišnostem někdy dojít může. Prosíme tedy, abyste vždy věnovali svou pozornost etiketě na výrobku a nespoléhali se pouze na informace v Popisu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář